Koodaa partio paremmaksi

Valikko

Partio-ohjelma -hackaton 10.6.2017

Suomen Partiolaisten kasvatusvaliokunta ja Pääkaupunkiseudun Partiolaisten IT-toimikunta kutsuu kaikki partiokoodaajat, IT-visionäärit, oman elämänsä tuoteomistajat ja testaajanörtit partio-ohjelma-aiheiselle hackatonille Partioasemalle Helsinkiin 10.6.2017!

Voit tulla paikalle ideoimaan, konffaamaan ja testaamaan vaikket koodaisikaan tai osallistua pelkkään loppudemoon sunnuntaina. Voit ottaa myös ei-vielä-partiolaisen kaverisi mukaan ja tapahtumaan voi osallistua 15-v. vuotiaat ja sitä vanhemmat eikä partiopestiä tarvitse tällä hetkellä olla. Huomioithan, että tapahtuma on päihteetön.

Hackatonin perusajatuksena on rakentaa ja ideoida palveluita partio-ohjelman avoimen datan ympärille, mutta myös muita partioon liittyviä sovelluksia saa tulla tekemään! Keräämme joitain valmiita ideoida sekä käytettäviä resursseja.

Tapahtumaan hankimme ammattilaisia pitämään lyhyitä koulutuksia erilaisista aiheista!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on päättynyt. Jos haluat mukaan hackatoniin niin ole suoraan yhteydessä Mikko Pöriin (mikko.pori@partio.fi, 0407374087).

Järjestelyt

Hackaton on osallistujille ilmainen. Majoitusta tai matkakuluja emme korvaa. Jos olet vailla edullista tai ilmaista majoitusta voi majoituskoordinaattorimme Fleuri auttaa, laita siis viestiä lauri.suomalainen@helsinki.fi. Tuo mukanasi oma tietokone tai mobiililaite, jolla voit koodailla ja testailla.

Aikataulu

La
09.00 paikalle saa tulla
10.00 luento 1: ”Pikainen ja likainen johdatus käyttäjäkokemuksen suunnitteluun” – Emil Virkki,  User Experience Designer, Netmedi
10.30 Sähköinen aktiviteettikortti -projektin esittely, Sacu Kouti
11.00 luento 2: ”WordPress hands-on tutorial” – Pekko Tuomisto
11.30 lounas
12.00 luento 3: ”Partio-ohjelman datan rakenne ja API”, Oskari Kokko
12.30 SAK-projektin tekoa
17.00 päivällinen
17.30 SAK-projektin tekoa
21.00 loppudemo eli esitellään lyhyesti muille mitä ja miksi on tehty
23.00 poistuminen jatkoille tai nukkumaan

Lisätietoja

Kasvatusvaliokunnan tuoteomistaja Mikko Pöri (mikko.pori@partio.fi, 0407374087)