Samoaja osaa viestiä partiosta sekä ideoida ja toteuttaa erilaisia kampanjoita partion näkyvyyden parantamiseksi.

Valikko

YSP-kurssi (Young Spokes People -kurssi)

Tavoite: Samoaja osaa viestiä partiosta sekä ideoida ja toteuttaa erilaisia kampanjoita partion näkyvyyden parantamiseksi.

Kuvaus:

Samoaja osallistuu YSP-kurssille

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: kurssikeskus muu
Taitoalueet: Esiintyminen Johtaminen Media Partiokulttuuri Partion taidot Sosiaaliset taidot Vaikuttaminen
Kesto: 10 min
Kasvatustavoitteet: Itsetuntemus ja itsensä kehittäminen Järjestäytyneen yhteispelin hallitseminen Johonkin kuuluminen ja sitoutuminen Rehtiys
Johtajan tehtävä: Luotsi auttaa samoajaa selvittämään osallistumismahdollisuuksia kurssille. Luotsi neuvoo samoajaa ilmoittautumaan ajoissa kurssille ja auttaa tarvittaessa kurssille valmistautumisessa.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Samoaja kouluttautuu

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Osallistun YSP-kurssille. YSP eli Young Spokespeople konsepti on lähtöisin Iso-Britanniasta vuodelta 2007. Medialähettilääksi voi hakea kuka tahansa 15-22 -vuotias aktiivinen partiolainen, joka haluaa vaikuttaa Suomen Partiolaisten ja partiopiirien viestintään. Vuosittain pestataan noin 25 uutta YSPiä (medialähettilästä) toimimaan sekä valtakunnallisesti että oman piirinsä alueella erilaisissa viestintään liittyvissä tehtävissä. Medialähettilään tehtävät vaihtelevat oman kiinnostuksen ja maantieteellisen sijainnin mukaan. Tehtävät voivat liittyvät niin Suomen Partiolaisten valtakunnallisiin projekteihin, piiriin omiin tapahtumiin kuin YSPien itse järjestämiin tempauksiin. Medialähettiläät ovat olleet mukana toteuttamassa Yhdessä Parempi Maailma -kampanjaa, kertoneet partiosta sekä paikallisille että valtakunnallisille medioille ja järjestäneet omia tempauksia, joiden kautta partio on saanut positiivista näkyvyyttä.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite