Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunniteltuihin tapahtumiin. Hän saa positiivisen kokemuksen oman ikäkauden tapahtumasta.

Valikko

Menossa mukana

Tavoite: Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunniteltuihin tapahtumiin. Hän saa positiivisen kokemuksen oman ikäkauden tapahtumasta.

Kuvaus:

Samoaja osallistuu piirin tai keskusjärjestön samoajatapahtumaan.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Valinnainen
Paikka: tapahtuma
Taitoalueet: Partiokulttuuri Sosiaaliset taidot
Kesto: viikonloppu
Kasvatustavoitteet: Itsetuntemus ja itsensä kehittäminen Johonkin kuuluminen ja sitoutuminen Rehtiys
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja johdattaa samoajavartion tapahtumaan saamiensa ohjeiden perusteella ja huolehtii, että vartio on valmistautunut tapahtumaan oikein. Luotsin tehtävä: Luotsin tehtävänä on ennen tapahtumaa vastata samoajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kysellä kuulumisia tapahtuman jälkeen. Luotsi välittää tarvittaessa tapahtumasta saamaansa palautetta edelleen tapahtuman järjestäneelle taholle.y

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Samoajatapahtuma

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Tapahtuman jälkeen suunnittelemme vartion kanssa vastaavan tapahtuman. Mitä tekisimme samoin, mitä toisin? Millaista ohjelmaa meidän tapahtumassamme olisi ja miten se toteutettaisiin? Luotsin tehtävänä on kerätä ideoinnin kautta ensiin tullut palaute ja välittää se tarvittaessa tulevan tapahtuman järjestäjälle.

10.5.2017

Tapahtuman jälkeen järjestämme vartiomme kanssa nuoremmille samoajille tai tarpojalle illan, jossa esittelemme niitä tapahtumia, joissa olemme olleet mukana. Voitte tehdä esimerkiksi sähköisiä esityksiä tai näytelmiä tai tehdä yhdessä yleisönne kanssa jonkun asian, joka tapahtumassa tehtiin.

10.5.2017

Lisää vinkki

Lisää liite