Vaeltaja harrastaa itselleen sopivaa ja omaa hyvinvointia edistävää liikuntalajia.

Valikko

Liikunta

Tavoite: Vaeltaja harrastaa itselleen sopivaa ja omaa hyvinvointia edistävää liikuntalajia.

Kuvaus:

Vaeltaja harrastaa jonkin aikaa säännöllisesti jotain liikuntalajia, jolla pyrkii ylläpitämään omaa hyvinvointiaan. Vaeltaja pyrkii olemaan avarakatseinen erilaisille liikuntamuodoille ja asettaa tavoitteekseen hyvinvoinnin ylläpitämisen suoritusten sijaan.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: koti muu
Kesto: -
Johtajan tehtävä: Jos vartio tekee aktiviteetin yhdessä voi vartionjohtaja kartoittaa ja etsiä tietoa erilaisista paikkakunnan liikuntamahdollisuuksista sekä liikuntapaikoista. Luotsin tehtävänä on kannustaa vaeltajia liikkumaan. Hän kyselee vaeltajilta säännöllisesti kokemuksia ja kuulumisia uuteen liikkumisharrastukseen liittyen.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Fyysinen hyvinvointi

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Kokeilemme yhdessä parin viikon ajan jotain meille tuntemattomampaa liikuntalajia. Laji voi olla esimerkiksi jooga, kuntosali, ryhmäliikunta, jalkapallo, koripallo ja niin edelleen. Jos joku vartiomme jäsenistä harrastaa kyseistä liikuntalajia pyydämme häntä ohjaamaan meitä säännöissä tai liikuntaliikkeissä.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Kokeilemme yhdessä eri ulkoliikuntamuotoja esimerkiksi luistelua, hiihtämistä tai suunnistusta.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Perustamme lippukunnallemme oman liikuntavuoron. Teemme esimerkiksi varauksen jonkin paikkakunnan liikuntasaliin ja aloitamme viikottaisen sählynpeluun johtajiston kesken.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite