Vaeltaja uskaltaa heittäytyä uusiin ja erilaisiin tilanteisiin ja kertoa oman näkemyksensä vaikeaksikin koetusta aiheesta.

Valikko

Hartaus tai hiljentyminen

Tavoite: Vaeltaja uskaltaa heittäytyä uusiin ja erilaisiin tilanteisiin ja kertoa oman näkemyksensä vaikeaksikin koetusta aiheesta.

Kuvaus:

Vaeltaja suunnittelee ja toteuttaa hartauden tai hiljentymisen johonkin tapahtumaan isolle yleisölle.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: muu
Kesto: kolme iltaa
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja auttaa sopivan tilaisuuden etsimisessä. Luotsi auttaa vaeltajaa hartauden tai hiljentymisen toteuttamisessa. Hän tukee vaeltajaa tämän pohdinnoissa ja rohkaisee vaeltajaa toteuttamaan tilaisuuden vaeltajan itsensä näköisellä tavalla. Luotsi huolehtii myös siitä, että aktiviteetti on vaeltajalle sopivan kokoinen tehtävä; tarkoitus on, että vaeltaja oppii aktiviteetissa uutta. Luotsi huolehtii siitä, että vaeltaja saa hiljentymisen jälkeen palautetta ja pohtii sitä, miten tilaisuus tavoitti osallistujat.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Hengellisyys ja henkisyys

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Toteutan alueen tai piirin leirin iltahartauden tai iltahiljentymisen. Sovin pestistäni leirinjohtajan kanssa ja saan samalla tarkemmat tiedot leiriorganisaation toiveista illalle. Suunnittelen illan ja pestaan itselleni sopivan tiimin toteuttamaan illan kanssani.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Järjestän yhdessä lippukuntani taustayhteisön kanssa esimerkiksi partioviikon kirkon. Teen yhteistyötä taustayhteisön työntekijöiden kanssa ja otan itse vastuulleni tilaisuuden keskeisen osuuden esimerkiksi saarnan pitämisen.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite