Vaeltaja uskaltaa osallistua kansainväliseen partiotapahtumaan yksin tai yhdessä vartionsa kanssa.

Valikko

Partio maailmalla

Tavoite: Vaeltaja uskaltaa osallistua kansainväliseen partiotapahtumaan yksin tai yhdessä vartionsa kanssa.

Kuvaus:

Vaeltaja ottaa selvää maailmanjärjestöjen ja eri maiden vaeltajille suunnatusta toiminnasta. Hän lähtee ulkomaille partiotapahtumaan.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: muu
Kesto: -
Johtajan tehtävä: Jos vartio lähtee yhdessä ulkomaille, on vartionjohtajan tehtävänä huolehtia työnjaosta projektia toteutettaessa. Luotsin tehtävänä on kannustaa vaeltajia lähtemään ulkomaiseen partiotapahtumaan. Tarvittaessa hän voi auttaa vartiota tiedonhaussa ja käytännön järjestelyissä.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Kansainvälinen partio

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Osallistun kansainväliseen partiotapahtumaan (esimerkiksi World Scout Moot) tai lähden osallistujaksi ulkomailla järjestettävälle leirille. Kerron kokemukseni eri vaiheista eri viestimissä.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Tutustun vaihto-oppilasvuonna paikalliseen partio-ohjelmaan. Otan yhteyttä paikallisiin partiolaisiin ja osallistun heidän toimintaansa. Vertailen suomalaista ja vaihtomaani partio-ohjelmaa, ikäkausijakoa ja erilaisia käytäntöjä. Kotiin palattuani keskustelen yhdessä vartioni kanssa, mitä voisimme oppia muiden maiden malleista ja käytännöistä ja mitkä asiat meillä ovat paremmin.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Otan selvää partiokodeista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista. Lähden vapaaehtoiseksi tai osallistun johonkin partiokodin järjestämään tapahtumaan.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Otamme yhteyttä ystävyyslippukuntaamme tai etsimme muuta reittiä kontaktin ulkomaiseen lippukuntaan. Lähdemme lippukunnan vieraiksi heidän leirilleen tai teemme ulkomaanpurjehduksen heidän lähisatamaansa.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite