Vaeltaja kokeilee itselleen haastavaa uutta lajia tai lajia, jota inhoaa tai pelkää.

Valikko

Uusi liikuntalaji

Tavoite: Vaeltaja kokeilee itselleen haastavaa uutta lajia tai lajia, jota inhoaa tai pelkää.

Kuvaus:

Vaeltaja pohtii suhdettaan liikuntaan ja eri lajeihin. Hän etsii tietoa erilaisista liikuntalajeista ja niiden harrastusmahdollisuuksista. Vaeltaja kokeilee uutta lajia, jossa haastaa itsensä fyysisesti tai henkisesti. Vaeltaja kokeilee lajia riittävän monta kertaa päästäkseen yli ensivaikutelmasta ja mahdollisista peloistaan. Vaeltaja voi löytää itselleen uuden harrastuksen.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: Kolo
Kesto: 2 viikkoa
Johtajan tehtävä: Jos vartio toteuttaa aktiviteetin yhdessä, huolehtii vartionjohtaja käytännön järjestelyistä. Auttaa löytämään lajin ja tukee vaeltajaa aktiviteetin tekemisen aikana. Luotsi keskustelee vaeltajien kanssa ennen aktiviteettia vaeltajien hyvistä ja huonoista liikuntakokemuksista sekä suhteesta liikuntaan. Aktiviteetin jälkeen luotsi keskustelee vaeltajien kanssa liikuntalajin kokeilemisen herättämistä tunteista.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Laitetaan likoon

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Kokeilen itselleni uutta lajia, kuten ilmailua, joogaa, crossfitia tai tanssia.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Kokeilen jotakin itselle tuttua, mutta inhoa tai pelkoa aiheuttavaa lajia esimerkiksi hiihto-, voimistelu- tai uimakoulussa.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Keskustelemme vartion kanssa yhdessä lajeista, joita emme missään nimessä haluaisi harrastaa. Kokeilemme niitä kaikkia. Hakeudumme ohjatuille tunneille tai ohjaamme itse liikuntakerrat vuorotellen.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite