Vaeltaja osaa toimia vastuutehtävässä partion ulkopuolella ja on saanut siitä käytännön kokemuksen. Hän uskaltaa sitoutua itselleen sopivan kokoiseen vastuutehtävään. Hänet on perehdytetty tehtävään.

Valikko

Vastuutehtävä toisessa järjestössä

Tavoite: Vaeltaja osaa toimia vastuutehtävässä partion ulkopuolella ja on saanut siitä käytännön kokemuksen. Hän uskaltaa sitoutua itselleen sopivan kokoiseen vastuutehtävään. Hänet on perehdytetty tehtävään.

Kuvaus:

Vaeltaja etsii itselleen sopivan vastuutehtävän partion ulkopuolelta ja sitoutuu siihen. Hän saa tehtäväänsä perehdytyksen ja hänellä on vastuutehtävän aikana aikuinen tuki. Vaeltaja pohtii eroja vastuutehtävänsä ja aiempien partiopestiensä välillä.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: muu
Kesto: puoli vuotta
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja kannustaa vartion jäseniä vastuutehtävän hoitamisessa. Luotsi auttaa tarvittaessa vaeltajaa löytämään sopivan vastuutehtävän. Luotsi voi myös toimia aikuisena tukena, vaikka kyseessä ei ole partiopesti.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Pesti

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Tutustun opiskelijajärjestöni toimintaan ja sen vastuutehtäviin. Otan vastaan jonkin luottamustehtävän opiskelijajärjestössä, esimerkiksi ainejärjestössä.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Toimin luottamustehtävässä seurakunnassa.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Toimin luottamustehtävässä jossakin urheiluseurassa.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Toimin vastuuhenkilönä jossakin projektissa.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite