Vaeltaja kartuttaa projektinhallinnan taitoja vaativammassa pestissä. Hän osaa tunnistaa omia tavoitteitaan ja kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan.

Valikko

Suurleiripesti

Tavoite: Vaeltaja kartuttaa projektinhallinnan taitoja vaativammassa pestissä. Hän osaa tunnistaa omia tavoitteitaan ja kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan.

Kuvaus:

Vaeltaja pohtii millaisia taitoja haluaisi oppia ja etsii tulevilta piiri-, Finnjamboree- tai muiden järjestöjen suurleireiltä pestin, jossa voi kartuttaa taitojaan. Hän toimii osana ryhmää, johon kuuluu myös hänelle ennalta tuntemattomia ihmisiä. Pestin jälkeen vaeltaja pohtii oliko pesti odotusten mukainen ja oppiko hän haluamiaan taitoja.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: leiri
Kesto: -
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja kannustaa vaeltajia etsimään suurleiripestejä. Hän seuraa piirin ja keskusjärjestön toimintasuunnitelmia ja vinkkaa tulevista tapahtumista vartiotovereilleen. Luotsi auttaa vaeltajaa löytämään sopivan haastava pestin. Hän kertoo omien kokemustensa perusteella vaeltajalle, minkälaisia tehtäviä pesti voi pitää sisällään. Luotsi voi myös vinkata vaeltajalle henkilöistä, jotka on toiminut aiemmin suurleiripestissä. Hän tarjoaa tukea pestin aikana. Tarvittaessa luotsi ohjaa vaeltajan hankkimaan apua leiriorganisaatiolta. Luotsi keskustelee vaeltajan kanssa ennen pestin ottamista, pestin aikana sekä pestin jälkeen vaeltajan odotuksista, kokemuksista ja oppimisesta.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Projektit haltuun

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Etsin seuraavana talvena/kesänä järjestettävän piirileirin ja otan yhteyttä sen tekijöihin. Valitsen kiinnostavimman pestin tarjolla olevista pesteistä ja haen siihen.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Etsin seuraavaksi järjestettävän nuorisojärjestön leirin ja otan yhteyttä sen tekijöihin. Valitsen kiinnostavimman pestin tarjolla olevista pesteistä ja haen siihen.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite