Vaeltaja ymmärtää projektin lopettamiseen liittyvät vaiheet ja projektin päättämisen merkityksen. Vaeltaja antaa partiolupauksen.

Valikko

Vaeltajaohjelma

Tavoite: Vaeltaja ymmärtää projektin lopettamiseen liittyvät vaiheet ja projektin päättämisen merkityksen. Vaeltaja antaa partiolupauksen.

Kuvaus:

Vaeltajat keskustelevat projektin onnistumisesta, haasteista, tavoitteiden täyttymisestä ja siitä mitä ovat oppineet projektin aikana itsestään ja muista vartionsa jäsenistä. Jos vaeltajat eivät ole antaneet lupausta siirtymän yhteydessä, antavat he aktiviteetin päätteeksi vaeltajalupauksen.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Pakollinen
Paikka: Kolo Suomi-projekti
Kesto: 10 min
Johtajan tehtävä: Vartionjohtajan tehtävänä on varmistaa, että luotsi ja vartio osallistuvat projektin purkamiseen. Luotsi osallistuu keskusteluun. Hän esittää tarkentavia kysymyksiä tai tarvittaessa vetää koko keskustelun.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Tervetuloa vaeltajaksi

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Selvitämme kaikki vaeltajille suunnatut tapahtumat (vaeltajatapahtumat sekä muut koulutukset ja tapahtumat, joihin vaeltajat voivat osallistua) alueella, piirissä ja Suomen Partiolaisilla. Valitsemme niistä yhden tai useamman, joihin osallistumme.

Suomen partiolaiset

28.9.2016

Teemme vaelluskartan esimerkiksi kierrätysmateriaaleista askartelemalla, hyödyntäen erilaisia materiaaleja tai hyödyntäen jotakin pilvipalvelua.

Suomen partiolaiset

28.9.2016

Pyydämme vanhoja vaeltajia esittelemään omia vaelluskarttojaan, joista voimme saada ideoita omiin vaelluskarttoihimme.

Suomen partiolaiset

28.9.2016

Tutustumme vaeltajaohjelman sisältöön partio-ohjelma.fi-sivuston avulla. Voimme tarvittessa hyödyntää myös johtajankansiosta, jos meillä ei ole internet-yhteyttä käytettävissä. Valitsemme jokainen 3 mielenkiintoisinta aktiviteettia ja valitsemme niistä yhteisesti tehtävät aktiviteetit.

Suomen partiolaiset

28.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite