Vaeltaja tunnistaa projektin aikana oppimansa asiat. Hän kokoaa projektin materiaalin yhteen ja kertoo projektista myös muille.

Valikko

Jälkipyykki

Tavoite: Vaeltaja tunnistaa projektin aikana oppimansa asiat. Hän kokoaa projektin materiaalin yhteen ja kertoo projektista myös muille.

Kuvaus:

Vartio huolehtii loppuraportoinnista ulkomaanprojektin tiimoilta. Vaeltaja arvioi projektin onnistumista ja opittua.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Pakollinen
Paikka: koti Kolo muu
Kesto: 10 min
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja huolehtii siitä, että työt jakautuvat tasaisesti vartion jäsenille. Luotsi voi tarvittaessa toimia projektin purkutilaisuudessa keskustelunjohtajana. Luotsi muistuttaa vartiota niistä tahoista, joille on syytä lähettää raportti projektin kulusta.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Ulkomaanprojekti

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Järjestämme vartiollemme vielä purkutilaisuuden projektista. Voimme pyytää luotsia tai muuta lippukunnan aikuista vetämään purun. Huolehdimme siitä, että kaikki saavat äänensä kuuluviin. Keskustelemme ainakin seuraavista kysymyksistä

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Katsomme valokuvia tai muistelemme muuten reissun kohokohtia. Palkitsemme itseme kunnialla läpisuoritetusta, mittavasta projektista.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Välitämme reissun antia muillekin. Mietimme, miten voisimme tukea lippukuntamme kansainvälisyyskasvatusta ja välittää reissussa koettua myös muille lippukunnassa. Voimmeko esimerkiksi järjestää nuoremmille koloillan tai illanvieton, jossa esittelemme paikallista kulttuuria ja partiotoimintaa kertomuksin, valokuvin, leikein ja herkuin? Entä oliko projektimme teemassa jotain sellaista, mitä kannattaisi jakaa muiden kanssa?

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Vartiomme on muistettava raportointi mahdollisille rahoittajatahoille. Raportointia auttaa, kun merkitsemme pitkin projektin etenemistä muistiin raportin vaatimia asioita. Matkan kuulumiset ja kiitokset kannattaa lähettää niillekin rahoittajille ja yhteistyökumppaneille, jotka eivät virallisista raporttia vaadi – se auttaa omaa vartiota tai jotain muita vaeltajaryhmiä saamaan apua toistekin.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Jos kv-kärpänen puree projektin myötä, tietoa kansainvälisestä partiotoiminnasta saa helpoiten liittymällä SPn kv-infolistalle. Tämä tapahtuu ilmoittamalla nimi ja lippukunta osoitteeseen international@scout.fi. Tarkistan, että minulla on Kuksassa toimiva osoite, sillä sähköpostilista muodostetaan automaattisesti sieltä.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite