Vaeltaja saa mahdollisuuksia opetella soittamaan tai laulamaan. Hän oppii jonkin uuden musiikkiin liittyvän taidon ja samalla tarvittavaa pitkäjänteisyyttä. Vaeltaja osaa asettaa itselleen realistisen tavoitteen taidon oppimiseen.

Valikko

Musiikki

Tavoite: Vaeltaja saa mahdollisuuksia opetella soittamaan tai laulamaan. Hän oppii jonkin uuden musiikkiin liittyvän taidon ja samalla tarvittavaa pitkäjänteisyyttä. Vaeltaja osaa asettaa itselleen realistisen tavoitteen taidon oppimiseen.

Kuvaus:

Vaeltaja opettelee soittamaan jotain uutta instrumenttia tai laulamaan. Hän harjoittelee pitkäjänteisesti ja kärsivällisesti, jotta pääsee haluamaansa tavoitteeseen. Vaeltaja asettaa itselleen realistisen tavoitteen, joka on mahdollista saavuttaa siinä ajassa, jonka vaeltaja aikoo käyttää harjoitteluun.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: koti Kolo muu
Kesto: riippuu toteutustavasta
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja kannustaa harjoittelussa. Luotsi auttaa tarvittaessa vaeltajaa löytämään mahdollisuuden opetella uuden soittimen soittamista tai laulua.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Uusi taito

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Etsin kansalaisopiston kurssitarjonnasta laulun tai jonkin soittimen alkeiskurssi ja osallistun sille.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Pyydän jotakin taitavampaa tuttua opettamaan minulle esimerkiksi pianonsoiton alkeet. Harjoittelen soittamaan jonkin minulle mieluisen kappaleen.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Opettelemme säestämään kitaralla lippukuntamme perinteiset nuotiolaulut tai pianolla perinteiset joululaulut.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Osallistun piirin järjestämälle nuotiokitarakurssille.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite