Vaeltaja osaa uuden taidon tietotekniikkaan liittyen. Hän osaa löytää tietoa uuden asian oppimiseksi.

Valikko

Tietotekniikka

Tavoite: Vaeltaja osaa uuden taidon tietotekniikkaan liittyen. Hän osaa löytää tietoa uuden asian oppimiseksi.

Kuvaus:

Vaeltaja opettelee jonkin uuden taidon tietotekniikkaan liittyen. Hän selvittää, missä tai miten taito on mahdollista oppia ja opettelee sen.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: koti Kolo muu
Kesto: riippuu toteutustavasta
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja auttaa vaeltajaa keksimään, minkä uuden taidon hän voisi opetella. Vartionjohtaja vinkkaa tarvittaessa henkilöstä, joka pystyy auttamaan uuden taidon oppimisessa. Luotsi auttaa vaeltajaa keksimään, minkä uuden taidon hän voisi opetella. Luotsi vinkkaan tarvittaessa henkilöistä, jotka pystyvät auttamaan uuden taidon oppimisessa.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Uusi taito

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Opettelemme käyttämään jotakin uutta tietokoneohjelmaa, josta on hyötyä meille tulevaisuudessa, esimerkiksi taulukko-ohjelmaa, kuvankäsittelyohjelmaa tai tekstinkäsittelyohjelmaa.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Opettelemme koodaamaan. Jos koodaaminen on jo tuttua, valitsemme jonkin alkeita haastavamman aiheen, teemme esimerkiksi oman sovelluksen tai opettelemme toisen ohjelmointikielen.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Ryhdyn lippukuntani nettisivu- tai Kuksa- vastaavaksi. Opettelen muokkaamaan nettisivuja tai käyttämään Kuksaa niin hyvin, että voin neuvoa muita lippukunnan johtajia.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite