Vaeltaja osaa suunnitella ja toteuttaa vaelluksen huomioiden osallistujien taitotason. Hän perehdyttää osallistujat ennen vaellusta. Vaeltaja osaa huolehtia vaelluksen aikana osallistujien hyvinvoinnista.

Valikko

Vaelluksen järjestäminen

Tavoite: Vaeltaja osaa suunnitella ja toteuttaa vaelluksen huomioiden osallistujien taitotason. Hän perehdyttää osallistujat ennen vaellusta. Vaeltaja osaa huolehtia vaelluksen aikana osallistujien hyvinvoinnista.

Kuvaus:

Vaeltaja suunnittelee ja järjestää vähintään kolmen yön vaelluksen. Hän huolehtii siitä, että osallistujilla on riittävät tiedot ja taidot ennen vaellusta.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Ei pakollinen
Paikka: muu
Kesto: 10 min
Kasvatustavoitteet: Luontosuhde
Johtajan tehtävä: Jos vartio toteuttaa vaelluksen järjestämisen yhdessä, niin vartionjohtaja huolehtii tehtävien jakautumisesta tasaisesti. Luotsi huolehtii siitä, että suunnittelussa on otettu turvallisuusnäkökulmat huomioon. Luotsi auttaa tarvittaessa etukäteistapahtumien järjestämisessä.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Vaellus

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Toteutamme vaelluksen järjestämisen vartiona. Suunnittelemme yhdessä reitin, kuljetukset, muonituksen ja turvallisuuden. Vaelluksen aikana voimme jakaantua osallistujien kanssa esimerkiksi kolmelle eri mittaiselle vaellukselle.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Järjestämme vaelluksen lippukuntamme johtajistolle. Vaelluskohde kannattaa valita osallistujien mukaan. Hyviä kohteita löytyy esimerkiksi www.luontoon.fi tai www.retkipaikka.fi -sivustoilta.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Järjestämme vaelluksen, johon kutsumme kaikki alueen vaeltajat.

Suomen partiolaiset

29.9.2016

Lisää vinkki

Lisää liite