Etelä-Korean Jamboreen join in -paketti lippukunnille

Lähde mukaan jamboreeseikkailuun kotisuomesta käsin!  

Vuonna 2023 maailmanjamboree on Etelä-Koreassa, kaukana Suomesta toisella puolella Aasiaa. Jamboreen join in -materiaalipaketin avulla jokaisella suomalaisella kesäleirille osallistuvalla partiolaisella on mahdollisuus päästä hetkeksi matkalle Etelä-Koreaan, sen tappoihin ja kulttuuriin sekä kansainväliseen partioon. Paketista löytyy aktiviteetteja, leikkejä ja ruokavinkkejä. Lisäksi mukana on muutama vesiteemainen aktiviteetti, sillä Suomen joukkueen teema on puhdas vesi.  

Materiaalipaketti on rakennettu toteutettavaksi yhden päivän aikana lippukunnan kesäleirillä. Toki voit myös pistää aktiviteetit pienemmiksi paloiksi ja toteuttaa niitä ikäkausien retkellä, oman ryhmän retkellä tai pieninä paloina viikkokokouksissa.  

Tätä pakettia hyödyntämällä voitte helposti toteuttaa ihannetta: ystävyyttä yli rajojen. Rajojen ylittäminen ei aina vaadi matkaa ulkomaille, kansainvälisyyttä voi kokea omilla kotinurkillaan. Tärkeintä ystävyyden rakentamisessa on avoin asenne ja rohkeus kohdata uusi, vieras kulttuuri. Vain ottamalla selvää ja tekemällä voi kokea jotain uutta.  

Johtaja, nappaa tästä vinkit, ja järjestä sudenpennuille, seikkailijoille, tarpojille, samoajille ja vaeltajille Join in -päivä, joka herättää ajatuksia siitä, että meitä partiolaisia on ympäri maailmaa. Kenties joku saa tästä kipinän lähteä itsekin kokemaan partiota kotimaan rajojen ulkopuolelle. Ehkä jopa seuraavalle maailmanjamboreelle 2027 Puolaan? 

 

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry