Perhe osallistuu partioleirille. Perhe tietää mitä partioleirillä tehdään ja kokee olonsa siellä mukavaksi.

Valikko

Lippukunnan kesäleiri


Tavoite:

Perhe osallistuu partioleirille. Perhe tietää mitä partioleirillä tehdään ja kokee olonsa siellä mukavaksi.

Kuvaus:

Perhepartioryhmä osallistuu lippukunnan kesäleirille. Perhepartioryhmä tekee leirillä omaa ohjelmaansa sekä osallistuu leirin yhteiseen ohjelmaan lippukunnan muiden partiolaisten kanssa.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Paikka Metsässä
Kesto vuorokausi
Johtajan tehtävä: Johtajan tehtävään kuuluu toimia linkkinä lippukunnan ikäkausien ja perhepartion välillä. Johtaja pohtii, millä tavalla perhepartio osallistuu lippukunnan leirille. Uuden perhepartioryhmän ollessa kyseessä, riittää usein yhden tai kahden yön kokemus. Johtaja huolehtii siitä, että jokainen perhe saa leirikirjeen. Johtaja kertoo etukäteen, mitä leirillä tehdään ja miten siellä toimitaan. Johtaja pohtii yhdessä perhepartiolaisten kanssa sitä, kuinka pitkäksi aikaa he leirielämään osallistuvat.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Osana lippukuntaa

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Perhepartioryhmän kesäleiriohjelmaa rakennettaessa on hyvää pitää mielessä, miten kokeneemmalle partiolaiselle tavallinen leiriarki on perhepartiolaisille uutta ja ihmeellistä täynnä. Leiriarjen rutiineihin (ruokailut, nukkumaanmeno, jne.) kuluu usein melko paljon aikaa ja lapsille on hyvä varata riittävästi aikaa ihan vain telttatouhuista nauttimiseen.

Perhepartioryhmälle sopivia leiriaktiviteetteja ovat esimerkiksi erilaiset suunnistukset leirialueella, veteen liittyvät aktiviteetit sekä luonnon tutkiminen.

Lisää vinkki

Liite