Perhe osallistuu hengelliseen tilaisuuteen partiossa.

Valikko

Partiokirkko


Tavoite:

Perhe osallistuu hengelliseen tilaisuuteen partiossa.

Kuvaus:

Perhepartioryhmä osallistuu lippukunnan partiokirkkoon. Perhepartion osallistujilla voi olla tilaisuudessa joku oma tehtävä.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Paikka Vierailukohteessa
Kesto 1 – 2 tuntia
Johtajan tehtävä: Johtaja huolehtii siitä, että jokainen perhe saa lippukunnan kutsun tilaisuuteen. Johtaja avaa tarvittaessa kutsussa olevia partioon liittyviä käsitteitä ja esimerkiksi rohkaisee perhepartion aikuisia osallistumaan, vaikka partiopaitaa ei olekaan vielä ylle puettavaksi. Johtaja voi myös sopia etukäteen tilaisuuden järjestäjän ja ryhmän kanssa tehtävistä, joita perhepartion jäsenet hoitavat tilaisuudessa.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Osana lippukuntaa

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Perhepartioryhmä järjestää lippukunnan partiokirkon. Jos perhepartioryhmästä löytyy innostusta ja osaamista kirkkotilaisuuden järjestömiseen, voi perhepartioryhmä suunnitella tilaisuuden ja toteuttaa sen yhteistyössä seurakunnan työntekijöiden ja lippukunnan muiden johtajien kanssa.

Perhepartioryhmä osallistuu partiolaisten kirkkopyhään. Perhepartiolaiset voivat olla mukana avustamassa esimerkiksi messukulkueessa, toiminnallisessa saarnassa tai esirukouksessa tai kolehdin kantajina.

Perhepartioryhmä osallistuu yrjönpäivän kirkkoon. Ryhmä voi etukäteen tutustua kokoontumisessaan Pyhän Yrjön tarinaan.

Lisää vinkki

Liite