Samoajat ovat valmistautuneet kisoihin hyvin. Kisavartiolla on mukanaan kaikki tarvittavat varusteet, mutta ei toisaalta liikaa varusteita.

Valikko

Kisojen varusteet


Tavoite:

Samoajat ovat valmistautuneet kisoihin hyvin. Kisavartiolla on mukanaan kaikki tarvittavat varusteet, mutta ei toisaalta liikaa varusteita.

Kuvaus:

Vartio tutustuu kilpailun kilpailukutsuun, tehtäväluetteloon ja ennakko-ohjeeseen ja kokoaa itselleen kisoissa tarvittavat varusteet.

Tiedot

Pakollisuus Pakollinen
Paikka Kämpällä Kololla Metsässä Ulkona
Taitoalueet Partiokulttuuri Retkeily
Johtamistaito johtamistaito.organisointitaidot
Kesto muutama tunti
Kasvatustavoitteet Osaaminen ja ongelmanratkaisu
Johtajan tehtävä: Vartionjohtajan tehtävänä on johtaa vartiota valmistelutyössä ja huolehtia siitä, että kaikki tarvittava tulee tehtyä ennen kisaa. Vartionjohtaja tuo mukanaan kilpailun ennakko-ohjeen. Vartio kerää johtajan opastuksella tarvittavat varusteet kololta ja jakaa ne porukalle kannettavaksi. Puuttuvien tarvikkeiden osalta sovitaan, kuka ne hankkii ja mistä. Vartionjohtaja ohjeistaa jokaisen henkilökohtaisten kisavarusteiden pakkaamisen ja sopii kulkemisesta kisapaikalle vartionsa kanssa. Luotsin tehtävä: Luotsin tehtävänä on ohjata samoajia ilmoittautumaan kisoihin ajoissa sekä ohjata lukemaan kisamateriaaleja. Luotsi auttaa tarvittaessa samoajia hankkimaan kisoihin tarvittavat varusteet. Luotsi varmistaa, että samoajat ovat ottaneet kaiken tarvittavan huomioon ennen kisoihin lähtemistä.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Partiotaitokilpailut

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Lisää vinkki

Liite