Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunnattuihin alueen tapahtumiin. Hän saa positiivisen kokemuksen oman ikäkauden tapahtumasta.

Valikko

Mukana alueella


Tavoite:

Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunnattuihin alueen tapahtumiin. Hän saa positiivisen kokemuksen oman ikäkauden tapahtumasta.

Kuvaus:

Samoaja osallistuu alueen samoajatapahtumaan.

Tiedot

Pakollisuus Pakollinen
Paikka Vierailukohteessa
Taitoalueet Partiokulttuuri
Kesto viikonloppu
Kasvatustavoitteet Itsetuntemus Yhteisöön kuuluminen
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja johdattaa samoajavartion tapahtumaan saamiensa ohjeiden perusteella ja huolehtii, että vartio on valmistautunut tapahtumaan oikein. Luotsin tehtävä: Luotsin tehtävä on varmistaa, että alueellinen samoajatapahtuma järjestetään. Luotsin tehtävänä on ennen tapahtumaa vastata samoajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kysellä kuulumisia tapahtuman jälkeen. Luotsi välittää tarvittaessa tapahtumasta saamaansa palautetta edelleen tapahtuman järjestäneelle taholle.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Samoajatapahtuma

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Tapahtuman jälkeen suunnittelemme vartion kesken vastaavan tapahtuman. Mitä tekisimme samoin, mitä toisin? Millaista ohjelmaa meidän tapahtumassamme olisi ja miten se toteutettaisiin? Luotsin tehtävänä on kerätä ideoinnin kautta esiin tullut palaute ja välittää se tarvittaessa tulevan tapahtuman järjestäjälle. 

Tapahtuman aikana tai hetimiten sen jälkeen huolehdimme, että tapahtuma näkyy ryhmämme ja lippukuntamme sometileillä. Otamme tapahtuman aikana julkiseen jakoon sopivia kuvia ja kirjoitamme päivityksiin sellaiset tekstit, jotka avautuvat myös partiota vähemmän tunteville. Teemme päivitykset lippukunnan tileille tai huolehdimme kuvat ja tekstit tilejä ylläpitäville henkilöille. 

Lisää vinkki

Liite