Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunnattuihin keskusjärjestön tapahtumiin. Hän saa positiivisen kokemuksen oman ikäkauden tapahtumasta.

Valikko

Mukana keskusjärjestössä


Tavoite:

Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunnattuihin keskusjärjestön tapahtumiin. Hän saa positiivisen kokemuksen oman ikäkauden tapahtumasta.

Kuvaus:

Samoaja osallistuu keskusjärjestön samoajatapahtumaan. 

Tiedot

Pakollisuus Pakollinen
Paikka Vierailukohteessa
Johtamistaito johtamistaito.vuorovaikutustaidot
Kesto viikonloppu
Kasvatustavoitteet Ihmissuhteet Itsetuntemus Ryhmässä toimiminen Yhteisöön kuuluminen
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja johdattaa samoajavartion tapahtumaan saamiensa ohjeiden perusteella ja huolehtii, että vartio on valmistautunut tapahtumaan oikein. Luotsin tehtävä: Luotsin tehtävänä on ennen tapahtumaa vastata samoajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kysellä kuulumisia tapahtuman jälkeen. Luotsi välittää tarvittaessa tapahtumasta saamaansa palautetta edelleen tapahtuman järjestäneelle taholle. 

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Samoajatapahtuma

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Valtakunnallisista tapahtumista kerätään usein palaute kyselyllä tapahtuman jälkeen. Täytämme palautekyselyn yhdessä. Pyrimme antamaan palautteen siten, että se hyödyttää mahdollisimman paljon tulevien tapahtumien järjestäjiä. 

Ennen tapahtumaan osallistumista perehdymme siihen, millaista ohjelmaa tapahtumassa on meille tarjolla. Jos osaan ohjelmista pitää ilmoittautua ajoissa, huolehdimme asian kuntoon. Mietimme ohjelmaan tutustuessamme erityisesti sitä, mistä ohjelmasta nautimme eniten ja missä pääsemme eniten kokemaan sellaista uutta, mikä ei lippukuntaporukalla onnistu.  

Osallistumme tapahtumaan. Tapahtuman jälkeen järjestämme vartiomme kanssa nuoremmille samoajille tai tarpojille illan, jossa esittelemme sitä tapahtumaa, joissa olimme mukana. Voimme tehdä esimerkiksi sähköisiä esityksiä tai näytelmiä tai tehdä yhdessä yleisönne kanssa jonkun asian, joka tapahtumassakin tehtiin. 

Lisää vinkki

Liite