Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunnattuihin piirin tapahtumiin. Hän saa positiivisen kokemuksen oman ikäkauden tapahtumasta.

Valikko

Mukana piirissä


Tavoite:

Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunnattuihin piirin tapahtumiin. Hän saa positiivisen kokemuksen oman ikäkauden tapahtumasta.

Kuvaus:

Samoaja osallistuu piirin samoajatapahtumaan. 

Tiedot

Pakollisuus Pakollinen
Paikka Vierailukohteessa
Johtamistaito johtamistaito.vuorovaikutustaidot
Kesto viikonloppu
Kasvatustavoitteet Ihmissuhteet Itsetuntemus Ryhmässä toimiminen Yhteisöön kuuluminen
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja johdattaa samoajavartion tapahtumaan saamiensa ohjeiden perusteella ja huolehtii, että vartio on valmistautunut tapahtumaan oikein. Luotsin tehtävä: Luotsin tehtävänä on ennen tapahtumaa vastata samoajien mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kysellä kuulumisia tapahtuman jälkeen. Luotsi välittää tarvittaessa tapahtumasta saamaansa palautetta edelleen tapahtuman järjestäneelle taholle. 

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Samoajatapahtuma

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Otamme tapahtuman ajaksi lippukunnan tai piirin sometilin haltuun ja viestimme tapahtumasta reaaliajassa sometilin seuraajille. Muistamme selvittää etukäteen kyseisen tilin viestintään liittyvät ohjeet.  

Osallistumme tapahtumaan. Tapahtuman jälkeen suunnittelemme vartion kesken vastaavan tapahtuman. Mitä tekisimme samoin, mitä toisin? Millaista ohjelmaa meidän tapahtumassamme olisi ja miten se toteutettaisiin? Luotsin tehtävänä on kerätä ideoinnin kautta esiin tullut palaute ja välittää se tarvittaessa tulevan tapahtuman järjestäjälle. 

Osallistumme tapahtumaan. Tapahtuman jälkeen järjestämme vartiomme kanssa nuoremmille samoajille tai tarpojille illan, jossa esittelemme sitä tapahtumaa, joissa olimme mukana. Voimme tehdä esimerkiksi sähköisiä esityksiä tai näytelmiä tai tehdä yhdessä yleisömme kanssa jonkun asian, joka tapahtumassakin tehtiin. 

Lisää vinkki

Liite