Samoaja innostuu tulevasta ikäkauden tapahtumasta.

Valikko

Tapahtumaa odotellessa


Tavoite:

Samoaja innostuu tulevasta ikäkauden tapahtumasta.

Kuvaus:

Samoaja tutustuu tapahtuman ennakko-ohjeisiin ja valmistautuu tapahtumaan niiden mukaisesti.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Pakollinen
Paikka:
Taitoalueet: Partiokulttuuri visiointitaidot
Johtamistaito: Itsensä johtamisen taidot
Kesto:
Kasvatustavoitteet: Osaaminen ja ongelmanratkaisu
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja voi itse ideoida tai haastaa vartion ideoimaan, miten vartio voisi valmistautua tapahtumaan. Vartio voi esimerkiksi suunnitella ja toteuttaa yhtenäisen asun tapahtumaan vartionjohtajan johdolla. Luotsin tehtävä: Luotsin tehtävänä on auttaa suunnittelutyössä sekä kannustaa samoajia palkitsevaan valmistautumiseen. Luotsi huolehtii myös siitä, että tapahtumaan osallistumiseen liittyvät käytännön seikat, esimerkiksi kyydit, ovat kunnossa.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Samoajatapahtuma

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Ennen tapahtumaa kuvaamme itsestämme kertovan videon tai kuvasarjan ja julkaisemme sen tapahtuman some-viestinnässä tai nettisivuilla.

Valmistaudumme tapahtumaan miettimällä miten meidän vartio näkyy ja kuuluu tapahtumassa. Suunnittelemme ja toteutamme yhtenäisen asun, huudon tai vastaavan, josta meidät tunnistetaan myös tapahtuman jälkeen.

Kerron ei-vielä-partiolaiselle kaverilleni tai kavereilleni tulevasta samoajatapahtumasta somessa tai kasvokkain. Kerron esimerkiksi mikä tapahtuman idea on, missä se pidetään, kuinka suuri tapahtuma suunnilleen on, miten kauan tapahtuma kestää, mitä tapahtumassa tehdään ja miten tapahtumaan tarvitsee valmistautua etukäteen. Samalla mainostan partiota ja yritän innostaa kaverini mukaan joko kyseiseen tapahtumaan tai muuten partioon.

Lisää vinkki

Lisää liite