Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunnattuihin tapahtumiin. Hän saa tietoa tapahtumista ja ilmoittautuu mukaan.

Valikko

Tarjontaan tutustumassa


Tavoite:

Samoaja tutustuu ikäkaudelleen suunnattuihin tapahtumiin. Hän saa tietoa tapahtumista ja ilmoittautuu mukaan.

Kuvaus:

Samoaja tutustuu piirin ja keskusjärjestön toimintakalentereihin oman ikäkautensa tapahtumien osalta ja harjoittelee käyttämään voimassaolevaa ilmoittautumistapaa.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Pakollinen
Paikka:
Taitoalueet: arjen-taidot Partiokulttuuri
Kesto:
Kasvatustavoitteet: Yhteisöön kuuluminen
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja hankkii tai tutustuu etukäteen toimintakalentereihin ja esittelee ne muulle vartiolle. Luotsin tehtävä: Luotsin tehtävänä on auttaa samoajaa löytämään itselleen sopivia samoajatapahtumia. Luotsin tehtävänä on vastata samoajaa askarruttaviin kysymyksiin samoajatapahtumiin liittyen tai välittää kysymykset eteenpäin henkilölle, joka osaa niihin vastata.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Samoajatapahtuma

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Ilmoittautukaa yhdessä tapahtumaan. Harjoitelkaa oman ID-tunnuksen käyttämistä Kuksassa ja tutustukaa Kuksan ilmoittautumisjärjestelmään ilmoittautumisen yhteydessä. Käykää samalla tarkistamassa, että omat yhteystietonne ovat oikein Kuksassa.

Samoajavartion jäsenet valitsevat kukin yhden samoajatapahtuman ja esittelevät sen muulle vartiolle. Esittelyssä kerrotaan tarkemmin tapahtuman ohjelmasta, kohderyhmästä ja paikasta sekä perinteistä. Esittely voi olla suullinen mainospuhe, mainosvideo tai paperille koottu mainos. Esittelyjä varten koloiltaan voi kutsua mukaan kokeneemman samoajan tai vaeltajan, jolla on kokemusta ikäkauden tapahtumista. Tietoa menneistä tapahtumista löytyy myös netistä tai sitä voi kysellä muiden lippukuntien partiolaisilta. Moniin lähiaikojen tapahtumiin liittyy myös esimerkiksi Facebook-ryhmiä, joista saa lisää informaatiota.

Lisää vinkki

Lisää liite