Samoaja ymmärtää miksi tehdään erilaisia leirirakennelmia. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa toimivia ja käyttökelpoisia leirirakennelmia.

Valikko

Leirirakennelmat


Tavoite:

Samoaja ymmärtää miksi tehdään erilaisia leirirakennelmia. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa toimivia ja käyttökelpoisia leirirakennelmia.

Kuvaus:

Samoaja suunnittelee ja rakentaa leirin kannalta tarpeellisia leirirakennelmia.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Paikka Metsässä
Taitoalueet Kädentaidot
Johtamistaito johtamistaito.organisointitaidot
Kesto päivä
Kasvatustavoitteet Luontosuhde
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja on yhteydessä leirin järjestäjätiimiin ja sopii yhdessä heidän kanssaan, miltä osin samoajat vastaavat leirin rakennelmista. Vartionjohtaja suunnittelee yhdessä muiden samoajien kanssa, millainen leirirakennelma tehdään ja huolehtii, että leirille tulee mukaan kaikki tarvittavat työkalut ja rakentelumateriaalit. Vartionjohtaja selvittää, saako leirialueella kaataa puita rakennelmia varten. Luotsin tehtävä: Luotsi sopii yhdessä samoajien ja leiriprojektin tiimin kanssa, miten samoajat voisivat olla vastuussa leirin yhteisistä rakennelmista. Luotsi huolehtii, että tehtävä on samoajille sopivan kokoinen. Luotsi varmistaa, että samoajat ovat pakanneet leirille tarvittavat rakentelumateriaalit ja selvittäneet, saako leirialueella esimerkiksi kaataa puita.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Tehdään leiri

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Lisää vinkki

Liite