Samoaja oppii suunnittelemaan omaa toimintaansa ja hahmottaa partiovuoden rakenteen.

Valikko

Toimintavuosi tutuksi


Tavoite:

Samoaja oppii suunnittelemaan omaa toimintaansa ja hahmottaa partiovuoden rakenteen.

Kuvaus:

Samoaja tutustuu koko lippukunnan toimintakalenteriin sekä piirin toimintakalenteriin.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Paikka Kämpällä Kololla Metsässä Ulkona
Taitoalueet Partiokulttuuri Yhdistystoiminta
Johtamistaito johtamistaito.itsensa-johtamisen-taidot johtamistaito.organisointitaidot
Kesto 1 h
Kasvatustavoitteet Yhteisöön kuuluminen
Johtajan tehtävä: Vartionjohtajan tehtävänä hankkia vartiolle tarvittavat toimintakalenterit. Luotsin tehtävä: Luotsi varmistaa, että samoajat saavat haltuunsa tarvittavat toimintakalenterit sekä kertoa, mitä tapahtumakalenterin tapahtumat pitävät sisällään niiltä osin kuin tapahtumat ovat samoajille vieraita.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Toimin lippukunnassa

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Tutustumme lippukunnan ja piirin toimintakalenteriin. Toimintakalenteriin voi tutustua vaikkapa pelaamalla tapahtumakalenteribingoa. Voitte myös testata taitojanne sijoittamalla tyhjään kalenteriin lippukunnan tapahtumia oikeille paikoilleen. Aliaksen avulla voitte arvuutella lippukunnan perinteisiä tapahtumia. Merkatkaa samalla kaikki tapahtumat myös omiin kalentereihinne, jotta ne ovat siellä valmiina. Muistakaa suunnitella oman ryhmänne toiminta lippukunnan ja piirin toimintakalenterin ympärille.

Järjestämme lippukunnan perinteisen tapahtuman. Valitkaa lippukunnan tapahtumista joku ja ilmoittautukaa vapaaehtoisiksi tapahtuman järjestäjiksi. Pohtikaa luotsin johdolla, mihin ajankohtaan kyseinen tapahtuma lippukunnan toimintakalenterissa sijoittuu. Pyytäkää avuksenne luotsia tai esimerkiksi tapahtuman edellinen järjestäjä ja kyselkää häneltä, mitä tapahtuman järjestämisessä on hyvä ottaa huomioon. Muistakaa varata riittävästi aikaa suunnitteluun, mainostukseen ja muihin etukäteisvalmisteluihin.

Lisää vinkki

Liite