Seikkailija osaa toimia ryhmässä. Hän ideoi ja sanoo oman mielipiteensä. Seikkailija ymmärtää, että esityksen onnistuminen edellyttää harjoittelua.

Valikko

Näytelmä


Tavoite:

Seikkailija osaa toimia ryhmässä. Hän ideoi ja sanoo oman mielipiteensä. Seikkailija ymmärtää, että esityksen onnistuminen edellyttää harjoittelua.

Kuvaus:

Seikkailijat valmistavat ja harjoittelevat esityksen lippukunnan tilaisuuteen.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Paikka Kämpällä Kololla Metsässä Ulkona
Taitoalueet Itsensä johtamisen taidot Luovuus Rohkeus
Johtamistaito johtamistaito.itsensa-johtamisen-taidot johtamistaito.organisointitaidot johtamistaito.visiointitaidot johtamistaito.vuorovaikutustaidot
Kesto pitkäkestoinen
Kasvatustavoitteet Ryhmässä toimiminen
Johtajan tehtävä: Sampo ohjaa seikkailijoiden ideointia ja harjoittelua. Hän voi oman joukkueensa tuntien päättää, valitaanko valmis esitys vai keksitäänkö esitys itse.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Esiintyjä

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Vartio valmistaa lippukunnan tilaisuuten esityksen Pyhän Yrjön legendasta. Tarina Pyhästä Yrjöstä löytyy esimerkiksi PartioWikistä. Vartio sopii roolijaosta ja päättää, käytetäänkö esityksessä vuorosanoja vai pelkkää kertojaa. Vartio myös suunnittelee esitykseen lavastuksen ja puvustuksen. Vartio varaa riittävästi aikaa esityksen harjoittelulle.

Vartio valmistaa lippukunnan joulujuhlaan esityksen. Esitys voi olla jouluinen näytelmä, jouluevankeliumi tai Tiernapoika -esitys. Vartio sopii roolijaosta ja päättää, käytetäänkö esityksessä vuorosanoja vai pelkkää kertojaa. Vartio myös suunnittelee esitykseen lavastuksen ja puvustuksen. Vartio varaa riittävästi harjoitteluaikaa.

Vartio valmistaa esityksen jostakin sadusta. Kun esitys on valmis, vartio käy esittämässä sen lippukunnan sudenpennuille, lähialueen päiväkodissa tai esikoulussa.

Lisää vinkki

Liite