Seikkailija hallitsee kehonsa ja osaa sirkustempun.

Valikko

Sirkustaitoja


Tavoite:

Seikkailija hallitsee kehonsa ja osaa sirkustempun.

Kuvaus:

Seikkailija harjoittelee esittämään jonkin sirkuksesta tutun tempun. Temppu voi olla esimerkiksi jonglöörausta eri välineillä, taikatemppu tai akrobatiaa. Seikkailija esittää tempun yleisölle.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Paikka Kämpällä Kololla Metsässä Ulkona
Taitoalueet Luovuus Rohkeus
Johtamistaito johtamistaito.itsensa-johtamisen-taidot
Kesto 1 h
Kasvatustavoitteet Itsetuntemus
Johtajan tehtävä: Sammon tehtävänä on esitellä seikkailijoille sirkustemppuja. Sampo huolehtii, että jokainen seikkailija löytää itselleen sopivan tempun. Sampo ja vartionjohtaja kannustavat seikkailijoita kokeilemaan ja harjoittelemaan temppuja.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Esiintyjä

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Seikkailija opettelee taikatempun. Taikatemppujen ohjeita on kirjoissa ja internetissä. Sampo auttaa välineiden hankkimisessa sekä ohjaa seikkailijaa huomaamaan tempun harjoittelun kannalta tärkeät asiat.

Seikkailija harjoittelee jonglöörausta. Internetissä on monia harjoittelussa ohjaavia sivustoja. Jonglööraus on helppo aloittaa esimerkiksi ohuilla huiveilla, jotka liikkuvat ilmassa melko hitaasti.

Seikkailija harjoittelee diabolon tai devil stickin kanssa temppuilua. Ohjeita välineiden käytön harjoitteluun löytyy netistä.

Seikkailija harjoittelee esityksen trampoliinilla. Esitykseen voi kuulua seikkailijan osaamia temppuja. Seikkailijan pitää miettiä etukäteen, missä järjestyksessä ja rytmissä hän temput esittää. Temput voi myös yrittää yhdistää musiikkiin. Harjoittelussa kannattaa hyödyntää seikkailijoiden kotipihojen löytyviä trampoliineja.

Lisää vinkki

Liite