Seikkailija osallistuu hyväntekeväisyyskeräykseen ja ymmärtää, miksi osallistuminen on tärkeää.

Valikko

Keräys


Tavoite:

Seikkailija osallistuu hyväntekeväisyyskeräykseen ja ymmärtää, miksi osallistuminen on tärkeää.

Kuvaus:

Seikkailija osallistuu jonkin hyväntekeväisyysjärjestön keräykseen esimerkiksi lipaskerääjänä. Seikkailija pohtii, miksi myös hänen panostaan tarvitaan kampanjassa.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Paikka Kämpällä Kololla Metsässä Ulkona Vierailukohteessa
Taitoalueet Palvelu Vaikuttaminen Varainhankinta
Johtamistaito johtamistaito.itsensa-johtamisen-taidot
Kesto muutama tunti
Kasvatustavoitteet Maailmankatsomus
Johtajan tehtävä: Johtajan tehtävänä on tiedottaa seikkailijoiden koteihin keräyskampanjasta ja käytännön ohjeista sen toteuttamiseen liittyen. Sampo auttaa ja kannustaa seikkailijaa hänen urakassaan. Sampo ohjaa seikkailijaa pohtimaan, miksi seikkailijan panos on projektissa tärkeä.Sampo huolehtii siitä, että turvallisuus on huomioitu keräystilanteissa.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Varainhankinta

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Sampo on yhteydessä läheisen seurakunnan Yhteisvastuukeräyksen yhteyshenkilöön ja sopii, millä tavalla seikkailijat voivat auttaa keräyksessä. Seikkailijat voivat esimerkiksi auttaa kahvilan ylläpidossa, keittää hernerokkaa myyntiin, kiertää lippaan kanssa tai osallistua johonkin talkooprojektiin.

Seikkailija osallistuu esimerkiksi Yhteisvastuu-, Sotaveteraani-, Nälkäpäivä-, Janopäivä- tai Invalidikeräykseen. Kohteeseen voi tutustua internetin tai keräyksen toteuttajan lähettämän materiaalin avulla.

Lisää vinkki

Liite