Seikkailija uskaltaa osallistua perinteiseen partiolaisten iltanuotion ohjelman tekemiseen.

Valikko

Iltanuotion pienimuotoinen ohjelmanumero


Tavoite:

Seikkailija uskaltaa osallistua perinteiseen partiolaisten iltanuotion ohjelman tekemiseen.

Kuvaus:

Seikkailijajoukkue pohtii, mistä osioista hyvä iltaohjelma koostuu. Vartio valitsee yhden iltaohjelman osan ja valmistaa siihen sopivan ohjelmanumeron ja esittää sen.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Ryhmäkoko Pentueessa tai vartiossa
Paikka Kämpällä Kololla Metsässä
Taitoalueet Kaveritaidot Luovuus Partiokulttuuri Rohkeus Ryhmähenki
Johtamistaito johtamistaito.itsensa-johtamisen-taidot johtamistaito.organisointitaidot johtamistaito.visiointitaidot johtamistaito.vuorovaikutustaidot
Kesto -
Valmistelun kesto suoritus_valmistelu_kesto.
Kasvatustavoitteet Itsetuntemus Osaaminen ja ongelmanratkaisu Ryhmässä toimiminen Yhteiskunnallinen vaikuttaminen
Johtajan tehtävä: Sammon tehtävä: Sammon tehtävänä on sopia, mille lippukunnan leirille tai retkelle seikkailijat pääsevät esiintymään ja millaista esitystä tilaisuuteen kaivattaisiin. Sampo valmistelee seikkailijat esiintymistilaisuuteen kertomalla iltaohjelman kulusta ja myös tilaisuuden kohderyhmästä. Jos on mahdollista, kannattaa esiintymispaikka käydä katsomassa etukäteen. Sampo toimii esitystilanteessa seikkailijoiden tukena ja osallistuu itsekin tarvittaessa esityksen toteuttamiseen. Vartiojohtajan tehtävä: Vartionjohtaja miettii yhdessä vartion kanssa, miten vartio haluaa toteuttaa osionsa ja varmistaa, että vartio keskittyy harjoitteluun.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Esiintyjä

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Seikkailijavartiot keksivät lyhyitä ja reippaita iltanuotiolle sopivia leikkejä ja jokainen vartio vetää yhden leikin lippukunnan retken iltanuotiolla. Seikkailijat harjoittelevat etukäteen ohjeiden kertomista ja leikin leikkimistä, jotta tositilanteessa leikin vetäminen sujuu mallikkaasti.

Seikkailijavartio tekee lippukunnan seikkailijaretkelle esityksen, jossa esitellään jokin partiotarina. Seikkailijat valmistavat näytelmän esimerkiksi Pyhän Yrjön legendasta, B-P:n elämästä tai Kimin elämän vaiheista.

Lisää vinkki

Liite