Seikkailija osaa toimia ryhmässä. Hän ideoi ja sanoo oman mielipiteensä. Seikkailija ymmärtää, että esityksen onnistuminen edellyttää harjoittelua.

Valikko

Näytelmä


Tavoite:

Seikkailija osaa toimia ryhmässä. Hän ideoi ja sanoo oman mielipiteensä. Seikkailija ymmärtää, että esityksen onnistuminen edellyttää harjoittelua.

Kuvaus:

Seikkailijat valmistavat ja harjoittelevat esityksen lippukunnan tilaisuuteen

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Ryhmäkoko Pentueessa tai vartiossa
Paikka Kämpällä Kololla Ulkona Vierailukohteessa
Taitoalueet Luovuus Ryhmähenki
Johtamistaito johtamistaito.itsensa-johtamisen-taidot johtamistaito.organisointitaidot johtamistaito.visiointitaidot johtamistaito.vuorovaikutustaidot
Kesto -
Valmistelun kesto suoritus_valmistelu_kesto.
Kasvatustavoitteet Itsetuntemus Osaaminen ja ongelmanratkaisu Ryhmässä toimiminen
Johtajan tehtävä: Sammon tehtävä: Sampo ohjaa seikkailijoiden ideointia ja harjoittelua. Hän voi oman joukkueensa tuntien päättää, valitaanko valmis esitys vai keksitäänkö esitys itse. Vartionjohtajan tehtävä: Vartionjohtaja varmistaa, että oma vartio toteuttaa sen osion, jonka on saanut vastuulleen.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Esiintyjä

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Joukkue kirjoittaa käsikirjoituksen näytelmään ja esittää sen lippukunnan isommassa tilaisuudessa. Joukkue sopii roolijaosta ja päättää, käytetäänkö esityksessä vuorosanoja vai pelkkää kertojaa. Joukkue myös suunnittelee esitykseen lavastuksen ja puvustuksen. Joukkue varaa riittävästi harjoitteluaikaa.

Joukkue valmistaa näytelmän jostakin sadusta. Joukkue sopii roolijaosta ja päättää, käytetäänkö esityksessä vuorosanoja vai pelkkää kertojaa. Joukkue myös suunnittelee esitykseen lavastuksen ja puvustuksen. Joukkue varaa riittävästi harjoitteluaikaa. Kun näytelmä on valmis, vartio käy esittämässä sen lippukunnan sudenpennuille.

Joukkue valmistaa lippukunnan joulujuhlaan esityksen. Esitys voi olla jouluinen näytelmä, jouluevankeliumi tai Tiernapoika -esitys. Joukkue sopii roolijaosta ja päättää, käytetäänkö esityksessä vuorosanoja vai pelkkää kertojaa. Joukkue myös suunnittelee esitykseen lavastuksen ja puvustuksen. Joukkue varaa riittävästi harjoitteluaikaa. Esitystä voi myös esittää esimerkiksi vanhainkotivierailulla.

Vartio valmistaa lippukunnan isompaan tilaisuuteen esityksen Pyhän Yrjön legendasta. Tarina Pyhästä Yrjöstä löytyy esimerkiksi Partio-Wikistä. Vartio sopii roolijaosta ja päättää, käytetäänkö esityksessä vuorosanoja vai pelkkää kertojaa. Vartio myös suunnittelee esitykseen lavastuksen ja puvustuksen. Vartio varaa riittävästi aikaa esityksen harjoittelulle.

Lisää vinkki

Liite