Seikkailija harjoittelee luovuuttaan.

Valikko

Uusi hahmo


Tavoite:

Seikkailija harjoittelee luovuuttaan.

Kuvaus:

Seikkailija keksii itselleen oman hahmon ja miettii sekä toteuttaa hahmolle ilmeet, eleet, vaatetuksen ja muut asusteet.

Tiedot

Pakollisuus Valinnainen
Ryhmäkoko Pentueessa tai vartiossa
Paikka Kololla
Taitoalueet Kädentaidot Luovuus Rohkeus
Johtamistaito johtamistaito.itsensa-johtamisen-taidot johtamistaito.visiointitaidot
Kesto -
Valmistelun kesto suoritus_valmistelu_kesto.
Kasvatustavoitteet Itsetuntemus Osaaminen ja ongelmanratkaisu
Johtajan tehtävä: Sammon tehtävä: Sammon tehtävänä on tuoda kololle riittävästi asusteita ja vaatteita, joiden avulla seikkailijat pystyvät rakentamaan roolihahmonsa. Sammon tehtävänä on kannustaa seikkailijoita heittäytymään sekä kysellä seikkailijoilta hahmojen valmisteluvaiheessa kysymyksiä, jotka auttavat seikkailijoita luomaan mahdollisimman tarkkoja hahmokuvauksia. Vartionjohtajan tehtävä: Vartionjohtaja varmistaa, että kaikki vartion jäsenet tietävät, mitä heidän pitäisi tehdä. Lisäksi vartionjohtaja kannustaa vartion jäseniä auttamaan toisiaan.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Esiintyjä

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Vartio tekee hahmot nukketeatteriesitykseen, jonka esittävät toisille vartioille tai koko lippukunnalle.

Sampo tuo kololle ison kasan erilaista rekvisiittaa. Seikkailijoiden tehtävänä on luoda omat hahmonsa. Seikkailijat miettivät hahmojen tarinan (kuka hahmo on, mistä hän tulee, mitä hän tekee ja niin edelleen), ilmeet, eleet sekä ulkoasun. Hahmoja voidaan hyödyntää seikkailijoiden esityksessä tai ne voidaan valokuvata ja esitellä muille lippukuntalaisille kolon seinälle koottavassa esittelyssä.

Lisää vinkki

Liite