Seikkailija valmistaa lämpimän aterian ulkona ja huolehtii hygieniasta ruokaa valmistaessaan.

Seikkailija osaa valmistaa ruokaa ulkona.
Retkiruokaa
Tavoite:
Seikkailija osaa valmistaa ruokaa ulkona.
Tiedot



Toteutusvinkit
2021-02-08 13:18:22
Vartiot suunnittelevat itse valmistettavan ruokansa edellisessä kokouksessa. Jos aikaa on, vartio käy myös ruokaostoksilla yhdessä. Vartio ottaa huomioon hinnan, ympäristöystävällisyyden, säilyvyyden ja ruoanlaiton helppouden retkiolosuhteissa
2021-02-08 13:18:23
Kun ateria on valmis, vartio keksii mahdollisimman monta erilaista kiitoshuutoa, joissa käytetään mahdollisimman monia erilaisia ruokaa kuvailevia adjektiiveja.
2021-02-12 04:20:40
Helppo soijarouhebolognese trangialla! Ohje 4:lle: soijarouhe 2 dl, pasta 400 g, valkosipuli 2 kynttä, sipuli 1 kpl, tomaattimurska 500 g, kasvisliemikuutio 1 kpl, öljyä, vesi 2 dl. Ruskista sipulisilppu ja valkosipuli öljyssä kevyesti. Lisää vesi, tomaattimurska, murusteltu kasvisliemikuutio ja soijarouhe. Anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää lopuksi mausteita (esim. pippuri, paprikamauste, oregano). Keitä lisukkeeksi pasta pussin ohjeen mukaan. Lopuksi sekoita kaikki yhteen ja lämmitä vielä hetki trangialla. Ohje: www.vegeretki.fi
2021-02-12 04:21:14
Johtaja kerää kokoukseen jokaiselle trangiaryhmälle samat ainekset tai lähes samat ainekset pienellä variaatiolla mysteerilaatikkoon, ja vartioiden tehtävänä on valmistaa määrätyssä ajassa tragialla ruoka aineksista.
Lisää vinkki