Seikkailija kokee kuuluvansa ryhmään.

Valikko

Joukkueen huuto


Tavoite:

Seikkailija kokee kuuluvansa ryhmään.

Kuvaus:

Seikkailijat keksivät joukkueelleen huudon.

Tiedot

Pakollisuus Pakollinen
Ryhmäkoko Isommassa porukassa
Paikka Kämpällä Kololla Metsässä Ulkona Vesillä
Taitoalueet Luovuus Partiokulttuuri
Johtamistaito johtamistaito.visiointitaidot
Kesto -
Valmistelun kesto suoritus_valmistelu_kesto.
Kasvatustavoitteet Ryhmässä toimiminen Yhteisöön kuuluminen
Johtajan tehtävä: Sammon tehtävä: Sammon tehtävänä on ohjata seikkailijoiden huudon suunnittelemista sekä antaa esimerkkejä partiohuudoista ja huutotavoista. Jos joukkueella on jo olemassa peritty huuto, sammon tehtävänä on opettaa se. Vartionjohtajan tehtävä: Vartionjohtaja hakee ohjeet sammolta ja ohjeistaa vartiotaan.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Tervetuloa

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Jos omassa lippukunnassa ei ole huutoperinnettä, voi huutoja löytää eri lippukuntien nettisivuilta. Myös koko piirin tapahtumat ovat hyvä tapaa painaa mieleen ja kysellä huudoista.

Jokaisen vartion tehtävänä on kehitellä joukkueelle huutoehdotus. Joukkue voi miettiä ennen jakautumista sellaisia sanoja, joita huudossa olisi hyvä käyttää. Kun huudot ovat valmiit, huudetaan ne koko ryhmälle ja niistä valitaan paras koko joukkueen yhteiseksi huudoksi. Eri huudoista tai niiden parhaista osista voi yhdistää myös yhteisen pidemmän huudon. Alkuperäiseen huutoon voi ensimmäisen syksyn ajan myös keksiä lisäsäkeitä niin, että se lopulta muistuttaa koko ryhmäytymisvaiheen hyvistä opeista.

Lisää vinkki

Liite