Sudenpentu tietää, mitä hänen partiopolullaan tulee tapahtumaan. Sudenpentu ei jännitä uutta ikäkautta, vaan odottaa sitä innoissaan.

Valikko

Tutustun tulevaan sampooni


Tavoite:

Sudenpentu tietää, mitä hänen partiopolullaan tulee tapahtumaan. Sudenpentu ei jännitä uutta ikäkautta, vaan odottaa sitä innoissaan.

Kuvaus:

Sudenpennut tutustuvat uuteen johtajaansa / uusiin johtajiinsa. Lauma voi esimerkiksi tehdä Siirtymä-jäljen aktiviteetteja yhdessä tulevien sampojen kanssa.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Valinnainen
Paikka:
Taitoalueet: Partiokulttuuri vuorovaikutustaidot
Kesto:
Kasvatustavoitteet: yhteisoon-kuuluminen
Johtajan tehtävä: Akelan tehtävänä on järjestää sudenpentujen ja uusien sampojen yhteinen tapaaminen. Akela huolehtii siitä, että sampo saa riittävästi tietoa sudenpentulaumasta pystyäkseen johtamaan sitä tulevaisuudessa. Akelan tehtävänä on myös viestiä koteihin yhdessä sammon kanssa tulevista muutoksista partio-ohjelmassa.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Siirtymä

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Akela voi kutsua sammon mukaan kevään koloiltoihin. Sudenpennut voivat valmistella esimerkiksi jonkin esityksen sammolle osana Esiintyjä-jälkeä tai leipoa sammolle osana Kotikokki-jäljen yhteydessä. Sampo puolestaan voi vastata esimerkiksi koloiltojen hiljentymisistä tai alkuleikeistä, jolloin hänen toimintatapansa tulevat sudenpennuille tutuiksi.

Akela pyytää sampoa pitämään siirtyville sudenpennuille jonkin seikkailijaohjelmaan kuuluvan aktiviteetin. Se voi olla esimerkiksi teltan pystytystä ja ruuan valmistamista trangialla. Tärkeintä on, että sampo ja sudenpennut tekevät yhdessä jotakin sellaista, missä he pääsevät tutustumaan toisiinsa.

Lisää vinkki

Lisää liite