Sudenpentu tutustuu uskonnollisen yhteisön kokoontumispaikkaan.

Valikko

Tutustun uskonnollisen yhteisön kokoontumispaikkaan


Tavoite:

Sudenpentu tutustuu uskonnollisen yhteisön kokoontumispaikkaan.

Kuvaus:

Sudenpentu tutustuu uskonnollisen yhteisön kokoontumispaikkaan ja tietää, millainen se on sisältä päin ja minkälaista toimintaa siellä on.

Tiedot

Pakollisuus Pakollinen
Paikka Vierailukohteessa
Taitoalueet Katsomustaidot Suomalainen kulttuuri
Kesto 1 h
Kasvatustavoitteet Maailmankatsomus
Johtajan tehtävä: Akelan tehtävänä on sopia vierailusta etukäteen. Jos vierailukohde ei sijaitse kolon lähistöllä, on akelan muistettava sopia huoltajien kanssa yhteiskyydeistä. Huoltajilta pitää varmistaa se, että vierailu on ok vanhemmille. Vierailu ei sisällä uskonnonharjoittamista, jolloin se on avoin kaikille.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Minä uskon

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Akela tai lauma pyytää paikan esittelyn sen edustajalta. Jos lapset tai partiotoiminta ei ole esittäjälle tuttua, on hänelle hyvä kertoa etukäteen, että sudenpennuille tehtävässä esittelyssä on hyvä olla mukana toimintaa.

Jos ryhmän taustayhteisönä on seurakunta, kutsuu lauma seurakunnan työntekijän mukaan. Seurakunnan työntekijän johdolla lauma tekee kirkkoseikkailun kirkkoon.

Lauma keskustelee omista kokemuksistaan erilaisissa uskonnollisissa rakennuksissa. Tämä keskustelu sopii hyvin iltahiljentymiseksi tai alustukseksi lauman vierailulle.

Lisää vinkki

Liite