Tarpoja oppii käyttämään ruoka-aineita monipuolisesti sekä osaa keskustella ruuasta.

Valikko

Pääkallosta carponaraan


Tavoite:

Tarpoja oppii käyttämään ruoka-aineita monipuolisesti sekä osaa keskustella ruuasta.

Kuvaus:

Vartio käyttää tuttuja ruoka-aineita uuden ruokalajin valmistukseen. Uudesta ruokalajista keskustellaan aterian äärellä mahdollisimman monipuolisesti

Suoritustiedot

Pakollisuus Pakollinen
Paikka Keittiö Kolo
Kesto 10 min
Taso: 1
Johtajan tehtävä: Luotsi voi avustaa ruokalistan laatimisessa, jotta ruoka olisi paitsi herkullista myös terveellistä.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Ruoka toisin

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Lisää vinkki

Liite