Tarpoja uskaltaa esiintyä yleisön edessä yksin tai yhdessä kaverinsa tai vartionsa kanssa.

Valikko

Ilmaisu


Tavoite:

Tarpoja uskaltaa esiintyä yleisön edessä yksin tai yhdessä kaverinsa tai vartionsa kanssa.

Kuvaus:

Tarpojat harjoittelevat esityksen joko koko vartion kesken, yksin tai pareittain, ja esittävät sen yleisölle esimerkiksi iltanuotiolla retkellä, lippukunnan joulu- tai kevätjuhlassa tai osaston kokouksessa.

Tiedot

Pakollisuus Pakollinen
Paikka Kämpällä Kololla Metsässä Ulkona
Taitoalueet Luovuus Partiokulttuuri Rohkeus Vuorovaikutustaidot
Johtamistaito johtamistaito.itsensa-johtamisen-taidot johtamistaito.organisointitaidot johtamistaito.visiointitaidot johtamistaito.vuorovaikutustaidot
Kesto pitkäkestoinen
Kasvatustavoitteet Ryhmässä toimiminen Yhteiskunnallinen vaikuttaminen
Johtajan tehtävä: Vartionjohtajan tehtävä: Vartionjohtaja johtaa keskustelua vartion valitessa esityksen lajia. Hän pitää myös huolen siitä, että kaikki saavat puheenvuoron, ja että vartio löytää erilaisista vaihtoehdoista itselleen parhaiten sopivan. Vartionjohtaja kannustaa vartiota esitystä suunniteltaessa ja harjoiteltaessa sekä antaa tarvittaessa vinkkejä esittämiseen. Hän myös auttaa vartiota löytämään sopivan esiintymisajan ja -paikan. Luotsin tehtävä: Luotsi huolehtii siitä, että tarpojat valitsevat tasonsa mukaisia tehtäviä ja varmistaa, ettei kukaan joudu esiintymään yksin vasten tahtoaan tai koe rooliaan epämukavaksi. Luotsi auttaa vartionjohtajaa löytämään sopivan ajankohdan esitykselle.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Luovuus-tarppo

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Lisää vinkki

Liite