Vaeltaja laittaa itsensä likoon ja toimii osana ryhmää. Vaeltaja ryhmäytyy oman ryhmänsä kanssa ja saa vauhdikkaan alun uudelle ikäkaudelle.

Valikko

Reissussa


Tavoite:

Vaeltaja laittaa itsensä likoon ja toimii osana ryhmää. Vaeltaja ryhmäytyy oman ryhmänsä kanssa ja saa vauhdikkaan alun uudelle ikäkaudelle.

Kuvaus:
Vaeltajavartio toteuttaa Suomi-projektin reissun suunnittelemallaan tavalla.

Tiedot

Pakollisuus Pakollinen
Paikka Ulkona Vierailukohteessa
Taitoalueet Itsestä huolehtiminen Kaveritaidot Partiokulttuuri Retkeily Ryhmähenki
Johtamistaito johtamistaito.vuorovaikutustaidot
Kesto viikonloppu
Kasvatustavoitteet Ryhmässä toimiminen
Johtajan tehtävä:
Vartionjohtajan tehtävänä on varmistaa, että reissu toteutetaan. Vartionjohtaja huolehtii reissun aikana siitä, että jokainen vartion jäsen osallistuu yhteisistä tehtävistä huolehtimiseen. Luotsi ei lähde itse reissuun mukaan. Hänen tehtävänsä on etukäteen kannustaa vartiota lähtemään reissulle ja jälkikäteen keskustella vartion kanssa kokemuksista. Tarvittaessa luotsi voi olla ennen reissua yhteydessä vaeltajien koteihin reissun luonteesta. Reissun aikana luotsi voi pitää yhteyttä vartioon kuulumisia kysellen.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Suomi-projekti

Ryhmän muut aktiviteetit

Toteutusvinkit

Järjestys: Viimeisimmät

Kulturnatten på Åland! Alkuun ajattelimme road trippiä Suomessa tai lyhyttä matkaa Ruotsissa, mutta päätimmekin tehdä Suomi-projektin Ahvenanmaalle. Teimme viikonloppureissun, jonka aikana tutustuimme Maarianhaminaan yhdessä paikallisten partiolaisten kanssa. Kävimme muun muassa vaelluksella ahvenanmaalaisten partiolaisten kanssa. Kulturnattenissa pääsimme opettelemaan afrikkalaista tanssia, maistelemaan erilaisia makuja maailmalta sekä kokeilemaan viulun soittamista. Rahaa säästimme adventtikalentereista niin, että saimme laivamatkat kustannettua, käyttörahat varasimme omista rahoistamme.

Kartanopartion Suomireilaus Kuusamoon! Lähdimme neljän vaeltajan toimin kuuden päivän suomireilimatkalle kohti Kuusamoaa. Pysähdyimme myös välietapeille tutustumaan paikallisen kulttuuriin. Kävimme mm. Kolilla, Olavinlinnassa, syömässä lörtsyjä ja aidosta maidosta tehtyä jäätelöä. Yövyimme omilla tai tuttujemme mökeille

Lisää vinkki

Liite