Vaeltaja tietää, millainen on vaeltajaohjelman rakenne ja mistä löytää tietoa aktiviteeteista. Vaeltaja tekee itselleen vaelluskartan.

Valikko

Vaeltajaohjelma


Tavoite:

Vaeltaja tietää, millainen on vaeltajaohjelman rakenne ja mistä löytää tietoa aktiviteeteista. Vaeltaja tekee itselleen vaelluskartan.

Kuvaus:

Vaeltaja tutustuu vaeltajaohjelmaan yhdessä vaeltajavartionsa ja vaeltajaluotsinsa kanssa. He ottavat selvää myös vaeltajien omista ja vaeltajille soveltuvista tapahtumista. Vaeltaja valitsee ensimmäiset aktiviteetit, jotka hän sisällyttää vaelluskarttaansa Suomi-projekti lisäksi.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Pakollinen
Paikka:
Taitoalueet: Organisointitaidot Partiokulttuuri
Kesto:
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja huolehtii, että vartiolla on tarvittavat materiaalit käytössään. Luotsin tehtävä: Luotsi on etukäteen tutustunut vaeltajaohjelmaan ja ottanut selvää vaeltajille suunnatuista tapahtumista. Hänellä on mukana myös lippukunnan, piirin ja Suomen Partiolaisten toimintakalenteri.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Tervetuloa vaeltajaksi

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Tutustumme vaeltajaohjelman sisältöön partio-ohjelma.fi-sivuston avulla. Voimme tarvittessa hyödyntää myös johtajankansiosta, jos meillä ei ole internet-yhteyttä käytettävissä. Valitsemme jokainen 3 mielenkiintoisinta aktiviteettia ja valitsemme niistä yhteisesti tehtävät aktiviteetit.

Pyydämme vanhoja vaeltajia esittelemään omia vaelluskarttojaan, joista voimme saada ideoita omiin vaelluskarttoihimme.

Teemme vaelluskartan esimerkiksi kierrätysmateriaaleista askartelemalla, hyödyntäen erilaisia materiaaleja tai hyödyntäen jotakin pilvipalvelua.

Selvitämme kaikki vaeltajille suunnatut tapahtumat (vaeltajatapahtumat sekä muut koulutukset ja tapahtumat, joihin vaeltajat voivat osallistua) alueella, piirissä ja Suomen Partiolaisilla. Valitsemme niistä yhden tai useamman, joihin osallistumme.

Lisää vinkki

Lisää liite