Vaeltaja tuntee Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toimintaa ja osaa maastoetsinnässä tarvittavat taidot. Vaeltaja liittyy Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun etsijälistalle.

Valikko

Vapaaehtoinen Pelastuspalvelu


Tavoite:

Vaeltaja tuntee Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toimintaa ja osaa maastoetsinnässä tarvittavat taidot. Vaeltaja liittyy Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun etsijälistalle.

Kuvaus:

Vaeltaja perehtyy Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun (VaPePa) toimintaan. Vaeltaja opettelee maastoetsinnöissä tarvittavat taidot ja valmistautuu osallistumaan tarvittaessa etsintään.

Toteutus ja tavoitteet

Pakolliset: Valinnainen
Paikka:
Taitoalueet: Palvelu Turvallisuus
Johtamistaito: Itsensä johtamisen taidot
Kesto:
Kasvatustavoitteet: Terveys ja turvallisuus Yhteiskunnallinen vaikuttaminen
Johtajan tehtävä: Vartionjohtaja vastaa käytännön järjestelyistä. Hän ottaa yhteyttä VaPePaa tuntevaan henkilöön ja sopii koulutuksesta. Luotsi auttaa tarvittaessa vaeltajia löytämään kontakteja.

Lisätiedot

Aktiviteettiryhmä

Turvallisuus

Rinnakkaiset

Vinkit

Järjestys: Uusimmat

Osallistun VaPePan järjestämään etsintäkoulutukseen. Tietoa koulutuksista löytyy esimerkiksi sivustolta www.vapepa.fi.

Jos lippukuntani ei ole mukana Vapaahtoisen Pelastuspalvelun hälytyslistalla, otan selvää, miten voisimme siihen liittyä. Sovin VaPePan edustajien kanssa tarvittavista toimenpiteistä ja kokoan lippukuntamme hälytyslistan. Huolehdin, että kaikki listalla olijat saavat tarvitsemaansa koulutusta.

Tutustun Vapaaehtoisen Pelastuspalvelun toimintaan. Etsin tietoa erilaisista toimintamuodoista sekä lähimmän paikallisyhdistyksen toiminnasta. Kutsun jonkun asiaa tuntevan henkilön lippukuntaani vieraaksi.

Lisää vinkki

Lisää liite