Vargungen är med om att förverkliga ett evenemang i kåren och får erfarenhet av att uppträda.

Valikko

Jag uppträder på ett av kårens evenemang


Målsättning:

Vargungen är med om att förverkliga ett evenemang i kåren och får erfarenhet av att uppträda.

Beskrivning:

Vargungarna framför en programpunkt som de tillsammans har planerat och övat in t.ex. på kårens Thinking Day-fest, julfest, självständighetsfest eller vid terminsstarten. Steget är lätt att kombinera med de andra stegen i Artisten. Den lönar sig att utföra det här steget i samband med Jag förbereder en föreställning tillsammans med min flock-aktiviteten.

Förverkligande och målsättningar

Obligatorisk/valbar Obligatorisk
Plats På kårlokalen
Färdighetsområden Luovuus Partiokulttuuri Rohkeus Yhdistystoiminta
Ledarskapsfärdighet johtamistaito.vuorovaikutustaidot
Längd muutama tunti
Mål för fostran Itsetuntemus Yhteisöön kuuluminen
Teemat Työelämätaito
Ledarens uppgift: Akelas uppgift är att komma överens med övriga ledare om under vilken tillställning vargungarna får uppträda, och om hurdant program som passar in på tillställningen. Akela förbereder vargungarna inför uppträdandet genom att noggrant beskriva evenemanget och förklara hur det går till. Om möjligt lönar det sig att i förväg låta flocken besöka platsen där uppträdandet ska ske. Under framträdandet fungerar Akela som vargungarnas stöd och bidrar också själv till att förverkliga framträdandet.

Tilläggsuppgifter

Uppgiftsgrupp

Artisten

Parallell

Tips

Ordning: Nyaste

Vargungeflocken gör uppvärmnings- och avslappningsövningar före framträdandet. Akela stöttar och tipsar och påminner ännu om viktiga saker som t.ex. röstanvädning.

Lägg till tips

Bifoga