Valikko

Yhteiseen partioon -toimintamerkki

Tämä merkki on tehty tukemaan lippukuntien Yhteisvastuuprojekteja. Merkin tavoitteena on ohjata kaikenikäisiä partiolaisia ymmärtämään, että partio on avoin harrastus kenelle tahansa. Vinkkien avulla tutustutaan moninaisuuteen ja pohditaan sen merkitystä niin partiossa kuin partion ulkopuolellakin.Toimintamerkki on tarkoitus toteuttaa yhden toimintakauden aikana.

Toimintamerkin aktiviteetit on tarkoitus tehdä yhdessä koko ryhmän kanssa. Jokaiseen osioon kuuluu myös vaihtoehtoinen, koko lippukunnalle suunnattu kaikkien yhteinen toteutusmuoto. Yhteiseen partioon liittyy kiinteästi partio-ohjelmaan, sen arvoihin ja tavoitteisiin. Aktiviteettien yhteydet partio-ohjelmaan lukevat kunkin aktiviteetin kohdalla.

Näin toteutat Yhteiseen partioon -merkin:

  1. Tee aloitusosiosta jompikumpi aktiviteetti.
  2. Toteuta jokaisesta seuraavasta osiosta (maahanmuuttajat, sisupartiolaiset ja vähävaraiset) yksi oman ikäkautesi aktiviteetti.
  3. Nyt olet tehnyt neljä aktiviteettia. Onneksi olkoon, olet ansainnut Yhteiseen partioon -merkin!

Toimintamerkin hinta on 1 € / kpl. Tilaus mielellään lippukunnittain osoitteeseen leena.hongell (at) partio.fi. Merkkien laskutus tapahtuu Kuksan kautta lippukunnan taloudenhoitajalle, ellei oma piiri ole muuta ohjeistanut.

Aktiviteetit löytyvät osa-alueittain Kuksasta ja sieltä löytyy myös ”Yhteiseen partioon 2017-2018” -merkki lisättäviksi niille, joille merkintä on oikeutettu.

Miten aktiviteetit sujuvat? Näytetään somessa, että ihan jokainen on tervetullut kaikkien yhteiseen partioon!

#yhteiseenpartioon

Toimintamerkkimateriaali PDF-tiedostona